Hoe ik werk op Ecowijs

Reviews

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe producten uit te proberen. De meeste producten waar ik over schrijf koop ik zelf en als ik daar enthousiast over ben deel ik graag mijn ervaringen met je. Het kan ook voorkomen dat ik producten van een bedrijf krijg toegestuurd, met de vraag om dit uit te proberen en hier iets over te schrijven. Dit doe ik alleen wanneer ik er enthousiast over ben en het product ook zelf daadwerkelijk zou kopen. Je zult dan ook altijd mijn eerlijk mening teruglezen.

Graag wil ik zo transparant mogelijk zijn over samenwerkingen. Je zult dan ook onderaan het bericht kunnen lezen wanneer het gaat om een review van een product wat ik opgestuurd heb gekregen.

Gesponsorde artikelen

Wanneer ik voor een bedrijf een gesponsord artikel schrijf dan kun je dit ook onderaan het bericht lezen. Er zal dan iets staan in de trant van ‘gesponsord door’ of ‘in samenwerking met’. Deze artikelen schrijf ik altijd zelf en ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik zelf achter sta en die passen bij Ecowijs.

Huisregels

  • Reacties die kwetsend of grof zijn zullen worden verwijderd.
  • Bij het achterlaten van een reactie kun je ook de naam van je website invullen. Dit is prima zolang het niet puur bedoeld is om je eigen webshop of bedrijf te promoten via uitgaande links.
  • De berichten die ik schrijf worden met de grootste zorg samengesteld. Wil je teksten of foto’s gebruiken? Vraag dan eerst om toestemming!

Waarom gebruik ik affiliate links?

Deze tekst heb je vast al eens zien staan:

Deze post bevat affiliate-links. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Dit kost jou natuurlijk niets extra’s. Gebruik je deze links voor je aankoop? Dank je! Je helpt mij dan om nog meer te bloggen!

Met andere woorden. Wanneer jij op een link klikt en je koopt iets bij de betreffende webwinkel, dan ontvang ik een heel klein percentage van je aankoopbedrag. Dit betaalt de betreffende winkel, als een bonus zeg maar. Voor jou heeft het geen enkele consequentie.

De reden dat ik links verwerk in bepaalde artikelen is omdat ik veel tijd en energie steek in mijn blog (wat ik overigens heel graag doe) en daar op een andere manier geen geld mee verdien. Om dit te kunnen blijven doen voeg ik soms affiliate links toe.

Hier verdien ik niet veel mee, maar het is toch een klein extraatje 😀. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat ik alleen links opneem van websites of producten die ik zelf ook zou kopen, dus waar ik zelf volledig achter sta.