Nieuwe content op Ecowijs!

Het is al weer even geleden dat ik hier voor het laatste een update over de site deed, maar ik heb deze zomer goed nagedacht over de toekomst van de Ecowijs en dat wil ik graag met jullie delen.

Ecowijs bestaat ondertussen alweer 13 jaar en in die tijd is er een hoop veranderd om ons heen. Het principe van ecologisch en bewust leven had 13 jaar geleden nog niet de aandacht die het tegenwoordig heeft. En dat is mooi! Ik ben blij dat ik daar op mijn eigen bescheiden manier aan heb kunnen dragen 馃槉.

Maar de tijden veranderen, en daarmee ook onze interesses. Nee, dat betekent niet dat ik stop met Ecowijs. Integendeel. Ik ben nu meer ge茂nspireerd dan ooit en heb onlangs ook een nieuw ontwerp op de site gelanceerd.

Wat er wel gaat veranderen hier op de site is dat ik mijn aandacht ook ga richten op onderwerpen die ik tot nu toe niet behandelde.

Versie 4 van Ecowijs.nl
Versie 4 van Ecowijs.nl

Gezonder leven

Kort samengevat komt het erop neer dat ik me meer in de breedte wil bezighouden met gezonder leven. Denk bijvoorbeeld aan alles wat er komt kijken bij gezonde voeding en de juiste dingen doen om fit te blijven.

Mijn aandacht is daar de afgelopen jaren steeds meer naar toe gegaan. Onder andere door een studie Voedingsdeskundige te volgen, maar uiteraard ook heel veel zelfstudie over voeding, gezondheid, sporten, supplementen en nog veel meer.

En ja, waar het hart vol van is loopt de mond van over, toch? Precies. Ik kan natuurlijk altijd n贸g een blog starten, maar ik vind dat het hier ook perfect op Ecowijs past.

Levenskwaliteit verbeteren

Ik ben het afgelopen jaar bijvoorbeeld meer gaan sporten. Normaalgesproken deed ik dat al wel, maar nu probeer ik 3x per week te gaan en houd ik me meer bezig met krachttraining en dat voelt z贸 goed. Ik wou dat ik daar veel eerder mee was begonnen.

Gezond en fit zijn (en blijven) is iets waar ik veel mee bezig ben en ik wil de informatie die ik daarover leer ook graag met jullie delen. Want uiteindelijk willen we toch allemaal zo gezond en vitaal mogelijk zijn en blijven?


Kortom, je zult veelal dezelfde soort content blijven zien, maar ik ga het langzaam aan uitbreiden met onderwerpen die je gaan helpen om gezondere keuzes te maken. Allemaal ten doel om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Daarnaast heb ik nog een vraag aan jullie. Zijn er nog dingen die jullie missen op ecowijs? Bepaalde onderwerpen die aandacht verdienen? Ik hoor het graag!

Ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.