Samenwerken

samenwerken

Welkom op ecowijs.nl! Op deze website schrijf ik over een uitgebreid scala aan onderwerpen die allemaal te maken hebben met een bewuste en gezondere levensstijl. Lijkt het je leuk om met mij samen te werken en past jouw merk of product bij Ecowijs? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee, neem dan gerust contact met me op.

  • Review 
  • Gesponsord artikel
  • Winactie

Reviews

Wil je graag een product of merk promoten? Als dit past bij Ecowijs dan mogen producten altijd vrijblijvend worden opgestuurd. De adresgegevens kun je opvragen via het contactformulier. Wanneer ik ervoor kies om een review te schrijven dan geef ik ten allen tijde mijn eerlijke mening over het product.

Adverteren

Op mijn blog heb ik ruimte voor advertenties/gesponserde artikelen. Je bereikt op die manier direct veel lezers in één keer. Ecowijs is een persoonlijk blog over groener en gezonder leven. Ik vind het belangrijk dat de artikelen of diensten waarover ik schrijf passen bij mijn blog. Gesponsorde artikelen schrijf ik daarom zelf. Wil je graag een tekst aanleveren dan kan dat ook, maar ik geef hier mijn eigen draai aan. Daarnaast vermeld ik onderaan het artikel dat het om een samenwerking gaat. Wanneer ik een artikel heb ontvangen om erover te schrijven dan vermeld ik dit ook, wel zo duidelijk.

Winacties

Ik vind het leuk om mijn lezers iets extra’s te geven door middel van een winactie. Heb jij een leuk voorstel voor iets dat aansluit bij de bezoekers van ecowijs? Leuk! Laat het me weten zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Het heeft mijn voorkeur dat de producten bij een winactie worden verzonden door de aanbiedende partij.

Wil je meer informatie of heb je vragen over een samenwerking? Vul het contactformulier in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.