GROEN DOEN, het boek over een zoektocht naar een klimaatvriendelijk leven

In principe zou ecologischer leven eenvoudig uit te voeren moeten zijn. Helaas is de praktijk anders. De stelling “Ik wil milieuvriendelijker leven” wordt eigenlijk direct gevolgd door de vraag , “waar begin ik en hoe combineer ik dit met mijn gezin?”. Met name in het begin van je nieuwe ecologische levenswijze zit je vol met vragen.

Het nieuwe boek GROEN DOEN van Marie-Claire van den Berg is dan ook een echte aanrader voor iedereen die met deze vraag rond loopt. In haar zoektocht naar antwoorden over hoe je het beste kunt leven met respect voor het klimaat komen er allemaal praktische vragen aan bod zoals: welke auto kan ik het beste kiezen, wat is duurzame vis, moet ik voor groene stroom kiezen? Maar ook hoe je biologische boodschappen kunt doen zonder daarvoor duurder uit te zijn.

Marie-Claire van den Berg is geen onbekende. Zo schreef ze al voor Linda, Libelle en Joop.nl en schreef ze vorig jaar een serie reportages over groener leven voor het tijdschrift Esta. Ook maakte ze de succesvolle radioserie ‘De Flat’, over een wijk in Zeist.

Maak kans op het boek GROEN DOEN

Speciaal voor de lezers van Ecowijs mogen wij a.s. donderdag 5 exemplaren weggeven. Dit ter gelegenheid van het verschijnen van het boek in de winkel. Hoe kun je op de hoogte blijven? Dat kan via onze twitter account, Facebook pagina of uiteraard via onze RSS feed en natuurlijk kun je ook gewoon donderdag weer even op onze site kijken ;).

Ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.