Op welk duurzaamste merk van Nederland stem jij?

De strijd om duurzaamste merk van Nederland is weer begonnen op Allesduurzaam.nl. Vorig jaar was de eerste keer dat deze verkiezing werd gehouden, en toe was Weleda de grote winnaar. Ook nu staan ze weer tussen de lijst van genomineerden. Misschien verbeeld ik het me, maar volgens mij zijn er dit jaar veel meer genomineerden dan vorig jaar, en terecht, er staan mooie merken tussen die ook een goede kans maken. 

De winnaar van de verkiezing mag een jaar lang de titel dragen van Duurzaamste merk van Nederland en daarnaast worden er nog een oorkonde en een beeld uitgereikt dat de kringloop van het leven verbeeldt.

Wil jij je favoriete merk in het zonnetje zetten, breng dan je stem uit en win een van de duurzame prijzen. Er worden prijzen beschikbaar gesteld door o.a.Yumeko, Weleda, Saint Basics. Je kunt je stem uitbrengen tot 31 oktober. Daarna vindt nog een stemperiode plaats tussen de nummers 1 t/m 10 en daarna de eindsprint. De stemperiode tussen de nummers 1 t/m 3. Op 10 november zal de winnaar bekend worden gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

Op wie stem jij dit jaar?

Ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.