Review: Lekker in een potje, natuurlijke deodorant

natuurlijke deodorant

Lekker in een potje is precies wat de naam al zegt. Iets lekkers in een potje. In dit geval een heerlijke ruikende deodorant. Ondanks dat mijn schoonzusje me er al meerdere malen op had gewezen dat ik deze deo toch echt eens moest uitproberen heeft het toch nog wel even geduurd voordat ik een potje kocht. Simpelweg om de reden dat ik het niet in een winkel in de buurt kon vinden en ik het niet online wilde bestellen. Nu ze te koop zijn bij een Albert Heijn in de buurt kwam het er een paar maanden geleden dan eindelijk van. Wat vond ik van de deodorant van Lekker in een potje?

Review: Lekker in een potje

Wat mij als eerste opvalt is de verpakking. Een klein rond blikje verpakt in een kartonnen doosje. Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens allemaal recyclebaar en plasticvrij. Dat is al een dikke plus wat mij betreft.

Hoe zit het met de ingrediƫnten

Ook wordt ik blij als ik de lijst van ingrediƫnten bekijk. Deze bestaat enkel uit natuurlijke en biologische ingrediƫnten en is geschikt voor veganisten en vegetariƫrs. Geen rare ingrediƫnten zoals parabenen en aluminium en ook niet getest op dieren.

 • Inhoud: 30 gram
 • IngrediĆ«nten: Zuiveringszout, maiszetmeel, shea boter, kokosolie, koolzaadwas, vitamine E, zonnebloemolie en etherische olie.

Je kunt kiezen uit 3 varianten. Lavendel, Pepermunt & Rozemarijn of Neutraal.

natuurlijke deodorant

Mijn ervaring met de deodorant van Lekker in een potje

De deodorant zit dus in een blikje. Je haalt er met je vinger een kleine hoeveelheid uit en daar smeer je je oksels mee in. Dat is in het begin even vreemd, maar daar ben je zo aan gewend. Omdat ik wel houdt van een geurtje ben ik begonnen met de lavendel en echt, wat is dat een lekkere geur.

Ik betrapte mezelf erop dat wanneer ik overdag in de badkamer was ik gewoon weer even moest ruiken, zo verslavend lekker. Op dit moment gebruik ik de Pepermunt & Rozemarijn die ook erg lekker is. Vooral met het warme weer is dit een heerlijk fris geurtje.

Maar nu het belangrijkste, werkt de deodorant ook goed? Daar kan ik volmondig ja op zeggen. Ik gebruik de deodorant ook tijdens het sporten en ik heb tot nu toe geen zweet geroken, wat normaal gesproken wel het geval is.

Je blijft nog wel zweten, wat juist goed is, want zo verstoppen je poriƫn niet, maar hij beschermt zeker tegen geurtjes. En dat is toch waar het om gaat? Ik durf zelfs te beweren dat dit de beste natuurlijke deodorant is die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ik ben fan!

Zijn er ook nog nadelen? Eigenlijk niet. Het enige wat opvalt is de prijs. Die is wat hoger dan de normale variant, maar dit heeft ook te maken met de natuurlijke ingrediĆ«nten die gebruikt worden. Natuurlijke deo’s zijn nu eenmaal duurder. Zelf heb ik dit er graag voor over want het is toch een product wat je dagelijks op je lichaam smeert.

Heb jij Lekker in een potje al geprobeerd en wat zijn jouw ervaringen?

Lekker in een potje deodorant

ā‚¬ 6,99
9

Geur

10.0/10

Ingrediƫnten

10.0/10

Verpakking

9.0/10

Prijs

7.0/10

Voordelen

 • Heerlijke geur
 • Werkt goed
 • Plasticvrij
 • Vegan

Nadelen

 • Prijzig

Ook leuk om te lezen!

5 reacties op “Review: Lekker in een potje, natuurlijke deodorant”

 1. Aukje avatar

  Sinds kort gebruik ik deze ook en ben zeer tevreden. Inderdaad, je zweet je wel, maar het ruikt niet.
  De potjes zijn inderdaad prijzig, maar zijn ook te koop bij Albert Heijn. Laatst waren daar alle deodorants 1+1 gratis, ook deze potjes! Hopelijk komt die actie vaker langs. šŸ™‚

  1. Karin avatar

   Inderdaad, goed in de gaten houden wanneer er weer een actie is. Zo heb ik laatst ook meerdere potjes ingeslagen šŸ‘

 2. Linda avatar
  Linda

  Bij AH zijn ze 6,99 en inderdaad: regelmatig in de aanbieding. Ik sla dan ruim in.
  Persoonlijk ben ik helemaal om. Het was even wennen om te smeren maar nu weet ik niet beter.
  Ik heb zelf mint/ rozemarijn en vind deze heerlijk ruiken. Mijn vriend heeft dezelfde dus unisex geurtje.
  Ik doe er wel minder lang mee dan staat voorgeschreven. Wellicht gebruik ik teveel maar minder lukt mij niet.
  Het blikje is handig in je tas.

  Ik ben wel benieuwd hoe het spul zich houdt als het erg warm wordt buiten. Het wordt nu al zachter nu het warmer wordt. Ik hoop niet dat het eruit gaat lopen in mijn tas.

 3. Ingrid comello avatar
  Ingrid comello

  Ben gek van deze deo. Heel lang bezig geweest om de juiste te vinden en dat werd uiteindelijk lekker in een potje.
  Zo prijzig vind ik ze niet. Je doet er tenslotte minimaal anderhalve maand mee. Ikke wel. Een andere, spuitbus of roller, is vele malen sneller leeg.
  Ik wil niets anders meer.

 4. Sonja avatar
  Sonja

  Ik gebruikte altijd Sanex maar die hebben opeens een nieuwe lijn. šŸ™ Na verschillende varianten daarvan te hebben geprobeerd waar ik toch van ging ruiken en waarvan de parfumgeur veel te zwaar was heb ik nog andere merken geprobeerd maar ik was nergens echt tevreden over. De verkoopster van de Etos had me al een aantal keren geadviseerd en kwam opeens met een tester van Lekker, de mandarijn/limoen variant. Ik vond het in het begin heel erg wennen om een soort gelachtig spulletje onder mijn oksel te smeren maar ik moet zeggen dat het heel snel went. Ik ben helemaal om. Geen sterkte parfumlucht en ik ruik absoluut niet naar zweet. Ik ga al die flessen die ik heb geprobeerd weg kiepen en Lekker gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.